Agenda CFO:
Lönsam tillväxt


11 April, At Six


11:e april möts vi på At Six för att utöka våra nätverk och dra lärdom av varandras erfarenheter. En heldag med nätverkande, föreläsningar och kunskapsspridning med fokus lönsam tillväxt. Eventprogrammet pågår mellan 9 och 15. Missa inte frukost och registrering från 8:30 och vinmingel efter programmets avslut. Mer detaljer kring programmet kommer inom kort.

Lönsam tillväxt

Vad kan vi CFOer lära av varandra för att uppnå både högre lönsamhet, mer tillväxt samt en kombination av de två? Den digitala åldern medför stora krav på att företag har effektiva processer för att kunna vara konkurrenskraftiga och lönsamma. Vi tittar närmare på ledarskap, digitalisering och konkurrenskraftigt strategiskt arbete. Den 11:e april går vi på djupet på ”lönsam tillväxt” och möter flera talare som delar med sig av sina erfarenheter. Missa inte det!

Anmäl dig nedan för att reservera din plats på denna inspirerande dag.

Välkommen,
Team Agenda CFO.

Anmälan: Lönsam tillväxt - 11 April

Eventet är gratis för dig som deltagare. Skulle du anmäla dig men får förhinder utan att meddela Agenda CFO AB äger Agenda CFO AB rätt att debitera 2000 kronor som ”no show avgift”. Din anmälan kan komma att delas med övriga deltagare och sponsorer med dina angivna uppgifter. Med denna anmälan godkänner du även att Agenda CFO får skicka inbjudningar till dig för kommande event.