Ledare

Digitalisering för skalbarhet och lönsamhet

Digitalisering sker här och nu och det är inte läge för CFO att sätta sig i baksätet. Vad tar du för roll och gör du något själv för att ligga i framkant?

Man kan lätt tro att ämnet “digitalisering” har en given plats och förklaring men så är inte fallet. När jag frågar runt så undrar mina intervjuoffer oftast vad jag menar eller vilken del av digitalisering jag undrar över. När min följdfråga blir; ja, vad betyder ordet digitalisering för dig och det företag du jobbar för, möts jag av en kort sekunds tystnad för att därefter få en lång utläggning om bolagets produktutvecklingen. Jag får en känsla av att digitalisering är något man tycker är viktigt men kanske inte alltid riktigt varför. Hur skulle ditt företag kunna bli mer lönsamt genom att digitalisera bolagets processer, produkter och skalbarhet?

Den 22:a november kommer vi diskutera alla tänkbara vinklar kring ämnet. Möt dina branschkollegor och lär dig mer om ämnet som kommer ta framtidens företag till en ny nivå.

Varmt välkommen!

Dennis Lodin
CFO Universum Communications AB & moderator Agenda CFO

Agenda CFO är ett nätverk och eventkoncept anpassat för att sprida erfarenhet och förena världens mest utmanande och spännande yrkesroll, CFO.