19
november

Nystart

Stockholm | Grand Hôtel

Nu släpper Folkhälsomyndigheten på restriktionerna och vi kan äntligen ses igen. Det är dags för en nystart vilket också är en av anledningarna till att vi döpt just detta event till “Nystart”.

Den 19:e november intar vi Grand Hôtel i Spegelsalen för att inspireras, nätverka och kanske lära oss något nytt. För dem som inte kan närvara på plats ser vi även till att streama eventet online. På plats ser vi såklart till att vi följer de riktlinjer för att ändå känna oss så säkra som möjligt. Hälsan går alltid först.

Näringslivet är på god väg tillbaka, starkare och anpassar sig till det “nya normala”. Den så kallade hybridmodellen i allt från ledarskap till leverans är troligtvis här för att stanna och vi undersöker vad det betyder för oss som CFOer. Spännande talare kommer att från scen berätta för oss om hur det nya moderna ledarskapet ser och vad den nya generationen på arbetsmarknaden tycker och tänker om det. Vi får en inblick i näringslivet och hur vi bäst navigerar oss för att hitta de lösningar som funkar för de branscher vi befinner oss i.

Vi blickar nu framåt och är fast beslutsamma om att 2022 ska bli det bästa året på länge sett till företagets mål. Tillväxt och lönsamhet står högst på agendan och vi CFOer är instrumentella för att få detta att hända.

Vi avslutar veckan i höstmörkret med en konferens som börjar klockan 9:00 på morgonen och sträcker sig till klockan 15:00 på eftermidddagen. Därefter fortsätter minglet och nätverkandet för dem som vill.

Eventet är som vanligt gratis för dig som är ekonomichef eller CFO. Vi följer såklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer om pandemin mot förmodan gör sig påmind.

Talare


Kjell A Nordström

Förutom föredragande är Kjell A. Nordström också aktiv som investerare och entreprenör och driver en framstående Shakespeare-teater.

Larissa Hällefors

Head of Advisory Universum

Dennis Lodin

CFO på Universum samt grundare av Agenda CFO.

Mia Hultman

En av Sveriges främsta och mest erfarna experter inom förändrings- och värderingsfrågor.

Martin Carlsson Wall

Director for Center for Sports and Business and The Accounting and Financial Management Center of Excellence, SSE
* Talare fylls på löpande

Program


Program är under planering, välkommen tillbaka snart för mer information.

Anmälan


19 november, Grand Hôtel, Stockholm

Eventet är gratis för dig som deltagare. Dock debiteras 2000 kronor vid avanmälan senare än 5 arbetsdagar. Din anmälan kan komma att delas med övriga deltagare och sponsorer med dina angivna uppgifter.

Partners
Utställare
Skulle ditt företag passa i detta sammanhang?

Vänligen kontakta info@agendacfo.se för mer information.