Förena CFO:er

Om Agenda CFO

Agenda CFO är konferenser för CFO:er arrangerade av CFO:er.

Agenda CFO

Ny kunskap och bekantskaper

Agenda CFO är ett eventkoncept kring och om rollen som CFO. Med inspirationsföreläsare blandat med sakkunniga experter från scen och ett rum fullt av CFOer med olika erfarenheter och utmaningar skapas den perfekta miljön och plattformen för utbyte, ny kunskap och nya bekantskaper. Alla event är gratis för de som arbetar som CFO då eventen är sponsrade av utställare och partners. Våra sponsorer fyller också en viktig funktion då de alltid är relevanta för målgruppen och kan hjälpa CFOn med sina diversifierade produkter. 

Moderator & Global CFO Universum Communications AB

Om Dennis Lodin

Dennis Lodin är grundare till Agenda CFO tillika tidigare grundare till mediakanalen, tidningen och eventkonceptet CFOworld. Parallellt med att driva dessa nätverk har Dennis alltid själv arbetat som CFO vilket hjälpt honom styra innehållet till aktuella ämnen och frågeställningar som legat honom varmt om hjärtat. Dennis är starkt övertygad om att ta del av inspiration och dela med sig av erfarenheter och best practice hjälper en CFO bli bättre på sitt arbete. 

Miljö, trygghet & tillgänglighet

Hållbarhetspolicy

Hållbarhet är viktigt för oss. Vi utför hållbara evenemang med särskild hänsyn till hållbarhet, både till ansvarsfulla sociala krav men också till miljömässiga krav. Vi väljer alltid plats utifrån miljö, trygghet och tillgänglighet. 
 
Vi ställer höga krav på leverantörer och medarrangörer och väljer mat och dryck med omsorg för klimatpåverkan. Vi utvärderar alla våra event för att förstå ifall vi gör avtryck men också för att bli bättre och för att kommunicera att vi tycker att hållbarhet är viktigt. 
 

Några av våra partners & sponsorer

Agenda CFO stödjer

Nätverk, event & kunskap - CFO

Intresserad av våra event?

Läs mer och anmäl dig till våra kommande CFO event.