Utveckla ditt ledarskap

Fördjupa din förmåga att leda och få förståelse för dess påverkan på teamet.

Ledarskap är en dynamisk process som involverar att guida andra mot gemensamma mål och visioner. Ett gott ledarskap kräver god självkännedom och förmåga att leda sig själv.

Den här utbildningen riktar sig till dig som är chef och som vill fördjupa din självinsikt och förståelse för ledarskapets roll och dess påverkan på medarbetares välbefinnande och organisationens framgång. 

Genom en kombination av forskning och praktisk erfarenhet erhåller du kunskaper och praktiska verktyg som du omedelbart kan tillämpa i din dagliga ledarroll.

Utbildningens innehåll omfattar bland annat:

✔ Självkännedom, styrkor och utvecklingsområden

✔ Psykologiskt kapital

✔ Olika typer av ledarskap

✔ Ledarskapets betydelse för motivation och engagemang

Under kursen varvas teori med praktiska uppgifter, erfarenhetsutbyten och tips. Ditt aktiva deltagande och bidrag genom reflektioner och erfarenheter är centralt inslag för dagen.

Boka utbildning

Grupprabatt: Anmäl två eller fler och spara 10% på totalbeloppet

Omfattning: Heldag inkl frukost, lunch och fika

Gruppstorlek: Max 20 deltagare

Frågor: Maila deltagare@agendacfo.se

Priset är exklusive moms.

Kursledare

Annika Pernikliski

Annika Pernikliski är en erfaren ledarutvecklare och organisationskonsult, specialiserad på att driva effektivitet och produktivitet i organisationer. Hennes expertis inom HR och organisationsförändring är värdefull för kostnadseffektivitet och strategisk planering. Hon är skicklig i att förbättra teamdynamik och ledarskap, vilket direkt påverkar företagets lönsamhet.

Med en bakgrund som chef och konsult, är Annika en tillgång i perioder av förändring, avgörande för finansiell styrning och företagstillväxt. Hennes förmåga att balansera teori och praktik gör henne idealisk för att utveckla anpassningsbara ledare, viktigt för CFO:er som siktar på organisatorisk motståndskraft och finansiell framgång.