Utveckla effektivt och intelligent samarbete i ditt team

Stärk teamdynamiken: Från forskning till praktik

I dagens komplexa arbetsliv är vi alltmer beroende av att effektivt samarbeta för att lösa de mest utmanande uppgifterna.

Den här utbildningen vänder sig till dig som är chef och vill lära dig hur du kan öka engagemang, produktivitet och arbetsglädje i den verksamhet du leder och möjliggöra för ditt team att nå sin fulla potential.

Med utgångspunkt från forskning och praktisk erfarenhet får du kunskaper och konkreta verktyg som du omedelbart kan implementera i ditt dagliga arbete.


Under utbildningen behandlas bland annat:   

Högpresterande team och kollektiv intelligens

Praktiska tillvägagångssätt för att skapa psykologisk trygghet 

Ledarskapets betydelse för att skapa och upprätthålla en gynnsam samarbetskultur

Under dagen varvas teori med praktiska uppgifter, erfarenhetsutbyten och tips. Ditt aktiva deltagande och bidrag genom reflektioner och erfarenheter är centralt inslag för dagen. 

Boka utbildning

No data was found

Grupprabatt: Anmäl två eller fler och spara 10% på totalbeloppet

Omfattning: Heldag inkl frukost, lunch och fika

Gruppstorlek: Max 20 deltagare

Frågor: Maila deltagare@agendacfo.se

Priset är exklusive moms.

Kursledare

Annika Pernikliski

Annika Pernikliski är en erfaren ledarutvecklare och organisationskonsult, specialiserad på att driva effektivitet och produktivitet i organisationer. Hennes expertis inom HR och organisationsförändring är värdefull för kostnadseffektivitet och strategisk planering. Hon är skicklig i att förbättra teamdynamik och ledarskap, vilket direkt påverkar företagets lönsamhet.

Med en bakgrund som chef och konsult, är Annika en tillgång i perioder av förändring, avgörande för finansiell styrning och företagstillväxt. Hennes förmåga att balansera teori och praktik gör henne idealisk för att utveckla anpassningsbara ledare, viktigt för CFO:er som siktar på organisatorisk motståndskraft och finansiell framgång.